Feliratok, plasztikus betűk

Feliratok, betűk

Térbetűk, plasztikus betű, habbetű, hagvágás, LED-es habbetű, indirekt világítású LED-es térbetű készítés

Mikor igazán jó egy plasztikus felirat, vagy logó?

Akkor, ha színeiben és vastagságában illeszkedik a térhez, illetve logó esetén pontosan jelennek meg rajta a cég arculatához kapcsolódó színek.

Plasztikus feliratok készítése

Az egyre inkább térhódító plasztikus felirat izgalmas, feltűnő megoldás az információ közvetítésére. A lehetőségek tárháza határtalan. A vállalatépületek, közintézmények homlokzatán megjelenített cégnév, intézménynév mellett, akár egy mutatós, exkluzív, belső tér dekoráció is kialakítható a 3 dimenziós megjelenés segítségével. A plasztikus feliratokon túl, bármilyen grafikai alakzat vágása megoldható.

A könnyű habanyagból, vagy kemény műanyagból készített formák, feliratok festését igény szerint bármely színre vállaljuk. Színezésükre kültéri festéket, felületre ragasztáshoz időtálló anyagot használunk.

A térben kiemelkedő betű, alakzat, magas reklámértékkel rendelkezik feltűnő megjelenése miatt. A betűtestek rögzítése történhet közvetlen a felületre, vagy távtartókkal. Az egyedi megjelenés érdekében rendelhető plasztikus felirat, logó, fém előlappal, választható szálcsiszolt alumínium, króm hatású anyag, egyéb fém hatású lemez, plexi. Megvilágítása, konzolra erősített LED reflektorokkal, illetve rejtett LED modulokkal történhet.

 • Ajánlat kérés
  Név
  E-mail cím
  Telefon
  Kérem, írja le elképzeléseit:
 • Visszahívás kérés
  Név
  Telefon
  E-mail cím

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE